Tonijnsalade met rode kidneybonen
4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
- Stap 1Schil de komkommer en snijd deze in de lengte door. Schraap met een lepel de zaadjes er uit en snijd ze in plakjes.
- Stap 2Snijd de appel in dunne partjes en hak de zoetzure augurk fijn.
- Stap 3Doe alles in een kom en voeg de tonijn, komkommer, bonen, yoghurt, mosterd en dille toe. Even door elkaar scheppen en op smaak brengen met peper en zout.
- Stap 4Voilà, de salade is klaar. En nu lekker smeren op een stukje geroosterd brood (of een cracker).
Tip
De tonijn kan vervangen worden door gerookte makreel.
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Watermeloensalade met bonen en feta
- ONTDEK HET RECEPT
Caesarsalade met kidneybonen
- ONTDEK HET RECEPT
Tortilla pizza met bonen en maïs
Ontdek ook
















